Из три брака добила је  и три сина- Луку, Матију и Симона,  а сада је прославила рођендан сина Матије. Породичној прослави присуствовали су сви њени бивши.

На прослави сина појавио се и Југослав Карић са којим има сина Симона. Матију је добила са Андријом Драшковићем. Фотографију са прославе је објавио Југослав на свом Инстаграм сторију, а на њој се примећује да су сви врло блиски. Написао је:"Фамилија" изнад фотографије, а друштво им је правила и ћерка Андрије Драшковића, као и Карићев брат Симон де Карић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ jugoslavkaric

 

На окупљању недостаје Предраг Пеђа Мијатовић, некадашњи фудбалер с којим је Елена имала два сина Луку и Андреу. На велику жалост, Андреа је боловао од церебралне парализе и пре неколико година је преминуо. Осим Пеђе, недостаје и Лука, син ког је Елена добила са Пеђом. 

Уочава се да је Елена остала у најбољим односима са Југославом, а сада је јасно да је идентична ситуација и са Андријом Драшковићем којем је ставила руку на раме, што се може видети на фотографији с рођендана. Међутим, то није случај са Пеђом Мијатовићем.

Пеђа је изјавипо да је брак са Еленом био грешка: 

- Не знам да ли сам сломио срце многим женама, мислим да нисам. Обично се фудбалери због начина живота и брзог сазревања, обично се одлуче на тај корак женидбе и стварања породице врло млади. То је био случај са мном. Оженио се добио дете и фокусирао се на каријеру. Можда да могу поново да се вратим, вероватно не бих направио нешто слично - рекао је Мијатовић.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: