Марјан из Лесковца се пријавио да потврди очинство, да буде сигуран да ли је отац дечаку кога виђа само једном у месецу. Црв сумње је ушао у Марјана јер је био са 20 жена, а ниједна до сада није остала у другом стању: 

-Ја сам 90 одсто сигуран да дете није моје. Пре ње сам био са хиљадама жена, женио сам се 20 пута, живеле су са мном ниједна није затруднела. Са Мајом сам био 4 и по године, за 15 минута је остала трудна за мене је то немогуће. Ја више немам са њом контакт, јер се удала за човека који ме провоцира. Док сам био у затвору она је доводила човека са којим сад живи у моју кућу, све је то знао мој отац. Није смео да ми каже да не би побегао из затвора и направио проблем. Све укупно сам био 8 година у затвору, док сам био са Мајом био сам отприлике 3 године у затвору- испричао је Маријан у емисији "ДНК".

Фото: Јутјуб пртинтскрин/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

 

Марјан је супругу упознао у болници док је била у посети тадашњем супругу. Како наводи покушала је да га посвађа са породицом, а убрзо потом је његов отац поделио невероватну причу: 

-Била је добра, поштовала нас је волели смо је, али је лагала. Требало је да размисли о неким стварима док је он био у затвору. Видите овог дечка на слици то ми је унук. Када је мој син Маријан довео једну девојку била је наркоманка он је избацио, мој рођени унук је оженио, а онда је био са Мајом. Нису тренутно заједно, али су били. Када сам се вратио из риболова, затекли смо у сандучету слике мог унука и Маје. Маријан је у то време био у затвору и били смо шокирани- рекао је Маријанов отац и додао да не жели више да има контакт са унуком: 

-Наша снаја Маја је терала инат нама, да направи убиство између Маријана и мог унука. Маја је од њега старија 10, 11 година. Унук је Мају упознао са њеним садашњим момком од ког је купио кола. Рекла нам је да јој се удварао и наш кум, хтела је са свима да нас посвађа. Ми смо њу волели више него Сунце, никада јој ништа нисмо урадил- додао је Маријанов отац.

Како наводи, желели су да се снајка осећа сигурно и да јој све приуште: 

-Спремни смо били да њој и детету све оставимо. Ми смо њу толико волели те 4 и по године да нисмо могли да приметимо шта нам је све радила. Причала нам је и да је болесна, ухватила сам је у ситној лажи, на ситницу- додала је Маријанова мајка.

Резултати су потврдили да је Марјан отац дечаку. 

БОНУС ВИДЕО: