Славни глумац је оставио неколико улога иза себе по којима ће га многи памтити, а у последње време имамо прилику да га видимо у серијама. 

Осим по невероватном таленту, јавност Тихомира зна због порока из кога се на срећу успешно извукао. Раније је пио и по две литре жестине, а како каже тада је због једне погрешне инвестиција ушаш у дугове из којих још није изашао: 

- Још увек се нисам решио дугова. То је огроман новац. Ја сам остао дужан пола милиона евра. То је велики сплет околности. Неки људи за које сам мислио да ће ми помоћи финансијски то нису учинили, не љутим се ја ни на кога, било прошло. Срећом сам још увек активан и могу да радим и враћам те дугове. Вратио сам добар део, још 30 посто је остало. Помислим некад, да нисам био толико дужан, не бих сада био овако популаран јер не бих оволико радио - изјавио је глумац, а затим се присетио дана када се опијао: 

- Ја сам од раног детињства пио. То је такво окружење, мој отац је много пио, мој стриц је пио, сви су ми говорили, немој толико, јер ја кад сам кренуо да пијем, ја сам пио 2 литра жестине сваки дан и није било питање немој да пијеш, него немој толико - испричао је он на ТВ Уна.

БОНУС ВИДЕО: