Певачица Милица Тодоровић недавно је упловила у везу са бившим манекеном Лазаром Гранићем из Новог Сада, о чему не престаје да се прича.

Милица никад није била срећнија, а сад је на друштвеним мрежама показала да је урадила тетоважу, изненадивши многе.

Певачица је била јако узбуђена због тетовирања, судећи по њеним објавама, а цртеж на кожи је одлучила да носи - на доњем делу ноге.

Лазар је Милици, иначе, приредио изненађење прошле недеље, за Дан заљубљених. Она се тад похвалила на Инстаграму - објавила је велики букет црвених ружа уз поруку: "Срећан Дан заљубљених", те песму "Лове Ис Ин Тхе Аир" ("Љубав је у ваздуху").

Фото: Инстаграм принтскрин/milicatodorovicofficial

 

 

Лазар Гранић је и те како у жижи интересовања јавности, па се сазнало за његова дружења са познатим лепотицама попут Емине Јаховић и Дејане Живковић, док се пре неколико година писало о његовом учешћу у ријалитију "Задруга 2", до ког, на крају, није дошло из непознатих разлога.

Гранић је тада био на преговорима у згради "Пинка", а Луна Ђогани, која је и победила у поменутој сезони, била му је жена из снова.

Фото: АТА имагес

 

 

- Лазар се хвали пријатељима да је Луна његова следећа девојка. Уверен је да ће пасти на његов изглед и шарм и да ће се у другој сезони "Задруге" прича вртети око њих двоје. Луна му се допада и ништа га неће спречити да је освоји - причао је својевремено Лазаров пријатељ.

- До сада је све девојке успео да смува, те не сумњам да неће оманути са Ђоганијевом. Уколико је смува, биће сигурно и интимних односа, Лазар нема проблем са камерама - додао је тад његов друг.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: