Последњи део популарне крими-приче "Јужни ветар" снимаће се ове године, а после Вилијама Болдвина и Ерика Робертса овом формату придружује се још једна светска фаца!

Дански глумац Мадс Микелсен, који је остварио запажене улоге негативаца у серији "Ханибал" и филмовима "Казино Ројал", "Индијана Џонс и артефакт судбине", као и у Оскаром награђеној драми "Још једна рунда", биће велико појачање у "Јужном ветру 3".

Фото: Профимедиа

 

 

- Мадс је добио сценарио, допала му се прича и цео концепт и дао је зелено светло. Његов распоред је растерећен у периоду када се планира снимање нашег филма, тако да су велике шансе да и званично склопе договор. Остаје да се утаначе још неки детаљи и екипа се нада да ће у блиској будућности и званично моћи да потврде сарадњу - прича извор Информера.

Како се даље наводи, већи део филма снимаће се у Бечу, а како су медији писали, последњи део приче о Марашу и Баћи, момцима с друге стране закона, носиће назив "Гас гебен", односно "Гас до даске". Сценарио је завршен, а за њега је задужен Петар Михајловић, док је режија поверена Милошу Аврамовићу.

Фото: Тањуг/АП

 

 

Милош Биковић и Миодраг Радоњић су главни глумци и уједно продуценти овог филма. Снимаће би требало да почне у септембру, а премијера у биоскопима следеће године.

Како је Милош Биковић најавио, трећи наставак филма биће и последњи, па се сага са Марашем и Баћом овде и завршава.

Фото: Тањуг/АП

 

 

- Требало би да се заврши. Свака прича треба да има три чина. Мислим да смо ми сада пред почетком трећег чина и завршнице тог пројекта - рекао је недавно Биковић, па додао:

- Мислим да ти јунаци треба да се доведу до те тачке где заслужују да буду после свих својих погрешних избора.

БОНУС ВИДЕО: