Отац убијене девојке, Слободан Кривокапић, и овог месеца поделио је сећање на своју мезимицу са поруком да ће је се увек сећати.

- Може ли више бити наде? Може ли бити среће у овом животу туге? Надам се, чекам, дани су дуги, ноћи још дуже, а тишина срце ломи. Сећања су најлепши тренуци живота, долазе да те подсете на нешто најлепше. Зато, немој ми замерити што те се сетим. Теби не може да смета, али мени пуно значи - написао је Иванин неутешни отац.

Ивана је, да подсетимо, пронађена 24. децембра 2022. године, а како се сумња убијена је два дана раније.

- Обдукцијом тела девојке установљено је да је угушена и то на тај начин што јој је убица руком запушио нос и уста и на тај начин онемогућио дисање. За овај злочин осумњичен је Јетмир Гочај који се од дана када је за њим расписана потерница налази у бекству - подсећа извор Курира и додаје:

Фото: Друштвене мреже

 

- У питању је држављанин Црне Горе, иначе особа којој је Ивана веровала и кога је пустила у стан као пријатеља, а према постојећим информацијама њих двоје су обоје волели планину и планинарење и тако су се и упознали.

На профилу осумњиченог Гочаја су, након сазнања о убиству, освануле њихове заједничке фотографије и речи туге које је делио данима и писао колико му је тешко због њене смрти.

- Због његових речи дошло је и до сумње, а и његов ДНК је пронађен на месту злочина. Утврђено је да се ради о злочину из страсти - подсећа наш извор.

 

Иванини најмилији, породица и пријатељи, имају само најлепше речи за њу, а за пријатељство са осумњиченим Гочајем нико није знао.

Према неким информацијама, сумња се да је осумњичени побегао на Косово и Метохију и да се тамо скрива већ годину дана.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)