Sve se desilo kada joj je krupan čovek iz publike, tokom nastupa, stao na nogu što je rezultiralo uništenom čizmom pevačice i, kako ona kaže, 'nesnosnim bolom'. 

Maja se otvorila povodom celog događaja, a razlog nesmotrenosti ovog čoveka je sasvim druge prirode od onoga što bi se očekivalo. 

Naime, navedeni čovek je imao plan da, u toku Majinog nastupa, zaprosi svoju devojku, u procesu povređujući pevačicu.

Foto: ATA images

 

 

- Pre manje od mesec dana dogodilo mi se da je dečko zaprosio devojku i to tako što je klekao ispred mene, ali je tako nagazio moju plišanu čizmicu. Samo sam rekla „Čoveče“. To je mene tako zabolelo, jer je on onako malo krupniji bio - istakla je Maja.

- Kada sam videla da on nju prosi, da je otvorio plišanu kutijicu, rekla sam sebi „super“. Inače, mislim da je bio iz nekog kraja iz unutrašnjosti jer mi je rekao „Kod nas u kraju znači kad tebe nagazim, da si ti sledeća“ - dodala je.

Maja je izjavila da je, uprkos velikim bolovima, odlučila da uz penušavo vino nazdravi sa mladencima, nakon što je devojka rekla ,,da''.

Foto: ATA images

 

 

- On mi je otkinuo nogu. Dečko težak, krupan, debeljuškast… Onda sam ja naručila „Proseko“ sebi i njima. Nazdravili smo i rekla sam „Nek’ ste samo vi živi i zdravi“. Čizmice ću kupiti nove, nije to bio problem, nego me je bolela noga – ispričala je Maja.

Pevačica je pokazala razumevanje za mladića time što je objasnila da joj je jasno da on nije imao nameru da je povredi, već da se, zbog uzbuđenja, nespretno kretao tokom svog izlaska na scenu.

- Nisam shvatila zašto je on klekao ispred mene. U stvari, klekao je bočno da prosi devojku, ali onako trapavo jer se uznemirio, imao je tremu. Otkinuo mi je desnu nogu i onda sam rekla da idemo da nazdravimo, tako da ova godina mi je krenula top - zaključila je Maja.

(Grand)

BONUS VIDEO: