Притвор му је продужен да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду и због узнемирења јавности, потврдила је за Танјуг портпарол тог суда Милица Величковић.

Оптужница против њега је поднета суду на потврђивање крајем децембра прошле године.

Према наводима оптужнице, постоји оправдана сумња да је окривљени 17. и 18. јуна у изнајмљеном стану у центру Београда у којем је пријављено становао, из ниских побуда - мржње и нетрпељивости на подмукао начин, лишио живота Н.М. (18), са којим је претходно био у емотивној вези.

То је, како се сумња, учинио због субјективног осећаја изневерености и понашања Н.М. према окривљеном, које је последица његове немогућности да прихвати прекид везе и комуникације и инсистирања оштећеног на наставку везе.

Фото: Тикток принтскрин/noa.diva

 

Огњен Д. се терети да је најпре обновио контакт и сусрете са Н.М, па је критичног дана злоупотребио поверење и емотивну везаност тек пунолетног оштећеног, позвавши га да дође код њега у стан, где је са њим ушао у свађу и физички сукоб, а потом га стезањем врата електричним каблом лишио живота.

Након тога је тело вукао по дрвеном поду галерије, затим низ степенице до купатила, где је у туш кабини уз помоћ ножа раскомадао тело оштећеног, а потом делове тела распоредио у једну пвц кутију са поклопцем, једно пвц буре са поклопцем затечено у претходно наведеној кутији, једну пвц канту затечену у туш кабини и једну пвц канту са славином затечену у туш кабини.

Фото: Принтскрин друштвене мреже

 

Потом је делове тела залио хемикалијама базне реакције и додао супстанце које садрже амфетамин, миртазапин, клозапин, парацетамол и ибупрофен , што је све пронађено 6. јула, наводи се у саопштењу ВЈТ

Окривљеном је на терет стављено кривично дело тешко убиство на подмукао начин и из других ниских побуда, из члана 114. став 1, тачка 1 и тачка 5.

Према писању медија, транс девојка Ноа Миливојев (18) нестала је 17. јуна прошле године када је кренула код Огњена Д. у чијем стану је 6. јула пронађено њено тело.

БОНУС ВИДЕО: