Конкретно, сплитски Жупанијски суд на својој седници одржаној 6. фебруара ове године практично је поновио своју пређашњу правоснажну одлуку по којој су отац и мајка 12-годишњег дечака дужни "родитељску улогу обављати споразумно, заједнички и равноправно", објавила је Слободна Далмација.

- ЈА САМ КАО ВИ - почела је Северина своју објаву.

- Научио ме живот да се љубав љубављу враћа. Тако је било и протекле четири недеље (од пресуде до пресуде). Стога, захваљујем свима на невероватних 28 дана љубави и подршке којом сте ме обасипали. Нахранили сте ме снагом коју сам усмерила на сина. Али и на помоћ другима. Другачијима. Свако ко је осетио тугу, зна како изгледа живот с тугом. Нажалост, спадам у такве и зато вас све разумем. Једина помоћ коју можемо дати једни другима јесте подршка! Сваком човеку којем је нанета неправда, на којег гледају другачије, који нема заштиту. Јавна, сад и одмах. Да би били добро друштво, добра држава – сви грађани морају бити равноправни, једнаки пред законом, али пре свега једнаки у срцима - поручила је.

Фото: АТА имагес

 

- Сутра излази кампања на коју сам изузетно поносна и коју сам снимала пре две недеље, кад ми је баш било тешко. Али знала сам да морам. Реч је о кампањи посвећеној особама на које се не гледа као на 'нормалне', на 'болеснике у друштву', који су тешко прихваћени и од своје околине, а исти су као и ми. А једини 'болесници нашег друштва' су они који 'другачије' јавно проказују, који би им одузимали права, једнакост… - закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: