Глумац (56) је изгледао потиштено и замишљено.

Мет је недавно пролазио кроз тужан период након што је остао без колеге Метјуа Перија, с којим је глумио у хит серији "Пријатељи", а који га је сматрао својим млађим братом.

И док је Метју од малих ногу сањао о успешној каријери и слави, Мет је живео нешто другачијим животом у младости. Школовао се за столара, одувек су га занимали мотори, а након што је одустао од колеџа, упутио се у Њујорк јер је хтео да се окуша као модел. И у томе је заиста успео, снимао је рекламе за светске брендове, а онда је коначно добио и улогу Џоија у "Пријатељима".

Фото: Профимедиа

 

Годину дана пре завршетка снимања Мет се венчао с америчком глумицом Мелисом Мекнајт, с којом је добио ћерку Марину Перл, а којој је осам месеци након рођења дијагностикована кортикална дисплазија мозга. Да нешто није у реду родитељи су схватили у тренуцима када је покушавала да пузи - увек и изнова је падала на леву страну и почела је да пати од епилептичних напада.

Мет се након тога повукао из глумачког света и одлучио да се посвети бризи о ћерки. Након две године брака развео се од Мелисе, а 2011. године у потпуности је нестао из јавности.

Фото: Профимедиа

 

- Не знам да ли је то била болест моје ћерке или чињеница да сам био превише фокусиран на посао, али осећао сам да сам прегорео и да ми треба времена да се дистанцирам. Позвао сам агента и рекао му да заборави мој број телефона на неколико година, потпуно сам одустао. Срећом, успео сам. То су били тренуци када сам се осећао као да ћу доживети нервни слом. Неко време нисам морао ништа да радим. Мојој ћерки је дијагностикован проблем с мозгом. Био је то веома мрачан период, али успели смо да га пребродимо - изјавио је у једном од интервјуа.

Фото: Профимедиа

 

Марина данас има 19 година и за разлику од већине деце славних родитеља, нема отворене профиле на друштвеним мрежама, а глумац ју је одувек чувао далеко од очију јавности. Једини пут када ју је повео са собом на црвени тепих било је 2014. године, а неколико пута су их уловили и папараци, мада се њене новије фотографије не могу пронаћи.

Мет је једном приликом за Сандеј Тајмс испричао да је одрасла уз коње, јер би породица викендом проводила време на њиховом ранчу у Санта Барбари, те да јако лепо пева, али то су тек детаљи, док је остатак приче за јавност ипак одлучио да сакрије.

БОНУС ВИДЕО: