- Јако сам срећна што имам унуке. Можда не проводимо с њима онолико времена колико бисмо желели, али и то што проводим заиста ми пуно значи и некако ме враћа у детињство, у период кад су моја деца била мала, кад можда нисам имала времена да се играм са њима. Ја нисам ту да их одгајам, то ће мама и тата, ја сам ту да у њима уживам и да можда некад прекршим неке ствари које им они не допуштају, али у томе и јесте чар - испричала је.

Познато је како Новак и Јелена имају строг режим исхране, па тако и своју децу уче о исхрани без глутена, а бака Дијана испричала је шта се догоди кад јој унуци дођу у посету. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Dok anđeli spavaju

 

- Кад год има времена, покушавамо да се видимо, одемо на језеро, прошетамо... Дођу код нас кући, да и унуци осете ту топлину дома код баке и деде. Воле моје палачинке. Увек се чује: ‘Бако, спреми нам палачинке!’ па се онда надмећемо: ‘Које ћете, безглутенске или нормалне?’, а Стефан каже: ‘Бако, нормалне, пусти те безглутенске’ - испричала је кроз смех. 

Иначе, породица Дијане Ђоковић пореклом је из Винковаца. Њени отац и мајка рођени су у Славонији, али током младости су се обоје преселили у Београд, где су се венчали и где је она рођена. 

БОНУС ВИДЕО: