Позната руска астролошкиња Тамара Глоба открила је знак Зодијака који може да очекује једну од најбољих година у свом животу.

Она је истакла да је хороскоп за актуелну 2024. годину посебно повољан за Лавове.

Припадници овог знака коначно ће моћи да се опусте и да у потпуности уживају у животу. Решиће пуно финансијских проблема, шта више сви су изгледи да ће њихово новчано стање бити боље него икада. Могуће је да ће им стићи неочекивани профит од неког старог пројекта или заборављене инвестиције, преноси “Клопс.ру”. Напредак на пољу прихода биће најизраженији на пролеће и лето.

Фото: Профимедиа

 

 

Ова година ће за њих бити посебно добра и када је реч о каријери; савет астролога је да се посвете креативним и интелектуалним активностима, те да заврше све недовршене послове које су одлагали за будућност. На пролеће вас чека велики успех ако радите са људима из иностранства. Талас среће Лавове чека и преко пријатеља или колега који ће их довести до сјајних прилика.

Фото: Профимедиа

 

 

Иако ће Лавови током читаве године бити миљеници Универзума, новембар и децембар ће бити веома специјални – тада следи почетак великих промена које најављују добар период на дуге стазе. Нови посао, нова љубав, нова интересовања – будите спремни на све и верујте у себе.

Тамара Глоба саветује опрез у првој половини пролећа и у касном летњем периоду – Лавови би требало да се чувају крађе аутомобила или већег квара на њему, те постоји ризик од удеса на путу.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: