Јесте ли икада имали осећај да је нешто истинито, али никако нисте могли да објасните зашто је то тако?

Чланови породице и пријатељи вероватно вам никада нису веровали, али временом се показало да је ваша интуитивна реакција била исправна.

Ако вам се то често догађа, можда сте рођени у једном од хороскопских знакова с најјачом интуицијом.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Овим осетљивим душама влада Нептун, планета која представља креативност, снове и машту. Њихова активна подсвест омогућава им да уочавају скривене знакове и поруке. Највећа снага ових људи је способност да осете емоције које су сакривене испод површине. Имају најизраженију интуицију од свих знакова, али не ослањају се на њу онолико често колико би требале.

Шкорпија

Шкорпије имају посебан радар који одмах уочава преваранте. Ови људи познају најскривеније делове себе и могу видети стварност без улепшавања.

Фото: Профимедиа

 

 

Тешко им је да верују другима јер знају колико су људи заправо мрачни. Неће вас проценити на темељу ваших најбољих особина када интуитивно знају да постоји ваша друга страна, она коју не желите да ико открије.

Рак

Ракови имају посебну способност препознавања туђих осећаја, желели то или не. Њихово расположење због тога често зависи о људима којима су окружени. Ракови увек читају између редова и од њих је тешко ишта сакрити. Њихова развијена емпатија и интуиција омогућују им да вас виде онаквима какви заиста јесте.

БОНУС ВИДЕО: