Обожавали смо их као госпођицу Анђелку и згодног авијатичара у серији "Рањени орао", а потом су глумили љубавни пар у серији "Непобедиво срце".

Иван Босиљчић и Слобода Мићаловић дефинитивно су један од најпопуларнијих српских филмских парова, па су многе обрадовали својом најновијом сарадњој.

Фото: АТА имагес

 

 

Реч је о филму „Јорговани“, где играју љубавни пар, чије емоције остају у сенци уметничке сујете и колегијалне љубоморе. Поред Слободе и Ивана, у новом филму „Јорговани“ гледаћемо и Гордана Кичића, Милутина Миму Караџића, Исидору Јанковић, Јану Бјелицу, Небојшу Дугалића, Павла Чемерикића, Јована Јовановића, Вахида Џанковића и Ненада Окановића.

Друштвеним мрежама шири се сцена из филма, где обоје певају песму "Кад замиришу јорговани" Дина Мерлина и Весне Змијанац, по којој је филм и добио назив "Јорговани.

 

 

- А сад мало она! - говори у севдаху Иван.

Ивана и Слободу спојила је серија Здравка Шотре "Рањени орао", а након тога њихова популарност даље је расла.

-  Желео је да сазна све о мени. Где сам, одакле сам, ко сам, шта желим, шта мислим. И после две недеље ме је позвао и понудио ми ту улогу. Искрено, штиво ми није било претерано занимљиво, али ми је екипа била фантастична. Толико сам желео да играм са Слободом Мићаловић, Војином Ћетковићем, Наташом Нинковић, Маринком Маџгаљем, Јасмином Ранковић… Та група људи ме је привукла “Рањеном орлу” - испричао је Иван Босиљчић једном приликом о својој сарадњи са Шотром.

Иначе, њих двоје су још током снимања "Рањеног орла" постали прави пријатељи и јако су се лепо слагали и након снимања "Непобедивог срца".

Фото: АТА имагес

 

 

- Што се тиче Боскета и мене, много причамо о приватном животу. Добро се познајемо и једно другом дајемо корисне савете. Ја углавном браним жене као и свака жена, али оно што му говорим јесте да ужива сада у најдивнијем периоду који тек почиње - рекла је својевремено за Сторy Слобода, а Иван се надовезао:

- Баш пуно разговарамо о томе. Много сам се ослонио на њено искуство око беба. Углавном по њеним препорукама идемо добрим стазама. То ми је врло драгоцено.

Ипак, оно што је на мрежама привукло пажњу јесу коментари на мрежама.

На свим мрежама, од платформе X, преко Инстаграма, ТикТока до Фацебоока, нижу се кометари данима.

Једни подсећају на референцу на филм “Маратонци трче почасни круг” због реплике “Тишина, сад мало она”:

“А сад мало она… Маратонци трце почасни круг”.

Други деле комплименте на рачун талента и фантастичних гласовних могућности глумаца:

“Сцена леди крв у жилама.… ако по јутру дан обећава.…”, “Каква сцена…”

“Како жена пева”, “Распала сам се на овај видео!”, “Ја сто пута већ гледам и топим се”, “Дивни су”, “Мој мрачни Мирјам део личности егзалтирано уздише над овом романтичном сценом”…

Затим је ту група коментара која се односи на тзв. љубавну хемију између глумаца:

“А баш су драги, они још мало па ће бити као нови Милена Дравић и Љубиша Самрџић”, “Ово двоје су ми увијек били бољи пар, него са својим партнерима што су не знам зашто ваљда због рањеног орла”, “Одрасли су, сазрели… баш су лепи заједно!”… “И мене неко да убеди да некад нешто није било између њих, ма важи”, “Како прште варнице. Шта је ово. Идемо”, “… несуђени суђени једно другом!”…

Наравно, највећи део коментара, бар када је реч о онима који долазе са платформе X, отпада на то да је ово кринџ или трансфер блама, а има и много хејта:

“О не излази још један филм са Босиљчићем и Слободом Мићаловић као главним улогама. О не, овако замишљам пакао”

Мада, иако је у то тешко поверовати, има чак И оних који не знају о чему је овде реч ни ко су ови људи:

“Лепо, ал’ ко су они, је л то филм?”

БОНУС ВИДЕО: