Obožavali smo ih kao gospođicu Anđelku i zgodnog avijatičara u seriji "Ranjeni orao", a potom su glumili ljubavni par u seriji "Nepobedivo srce".

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović definitivno su jedan od najpopularnijih srpskih filmskih parova, pa su mnoge obradovali svojom najnovijom saradnjoj.

Foto: ATA images

 

 

Reč je o filmu „Jorgovani“, gde igraju ljubavni par, čije emocije ostaju u senci umetničke sujete i kolegijalne ljubomore. Pored Slobode i Ivana, u novom filmu „Jorgovani“ gledaćemo i Gordana Kičića, Milutina Mimu Karadžića, Isidoru Janković, Janu Bjelicu, Nebojšu Dugalića, Pavla Čemerikića, Jovana Jovanovića, Vahida DŽankovića i Nenada Okanovića.

Društvenim mrežama širi se scena iz filma, gde oboje pevaju pesmu "Kad zamirišu jorgovani" Dina Merlina i Vesne Zmijanac, po kojoj je film i dobio naziv "Jorgovani.

 

 

- A sad malo ona! - govori u sevdahu Ivan.

Ivana i Slobodu spojila je serija Zdravka Šotre "Ranjeni orao", a nakon toga njihova popularnost dalje je rasla.

-  Želeo je da sazna sve o meni. Gde sam, odakle sam, ko sam, šta želim, šta mislim. I posle dve nedelje me je pozvao i ponudio mi tu ulogu. Iskreno, štivo mi nije bilo preterano zanimljivo, ali mi je ekipa bila fantastična. Toliko sam želeo da igram sa Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Natašom Ninković, Marinkom Madžgaljem, Jasminom Ranković… Ta grupa ljudi me je privukla “Ranjenom orlu” - ispričao je Ivan Bosiljčić jednom prilikom o svojoj saradnji sa Šotrom.

Inače, njih dvoje su još tokom snimanja "Ranjenog orla" postali pravi prijatelji i jako su se lepo slagali i nakon snimanja "Nepobedivog srca".

Foto: ATA images

 

 

- Što se tiče Bosketa i mene, mnogo pričamo o privatnom životu. Dobro se poznajemo i jedno drugom dajemo korisne savete. Ja uglavnom branim žene kao i svaka žena, ali ono što mu govorim jeste da uživa sada u najdivnijem periodu koji tek počinje - rekla je svojevremeno za Story Sloboda, a Ivan se nadovezao:

- Baš puno razgovaramo o tome. Mnogo sam se oslonio na njeno iskustvo oko beba. Uglavnom po njenim preporukama idemo dobrim stazama. To mi je vrlo dragoceno.

Ipak, ono što je na mrežama privuklo pažnju jesu komentari na mrežama.

Na svim mrežama, od platforme X, preko Instagrama, TikToka do Facebooka, nižu se kometari danima.

Jedni podsećaju na referencu na film “Maratonci trče počasni krug” zbog replike “Tišina, sad malo ona”:

“A sad malo ona… Maratonci trce počasni krug”.

Drugi dele komplimente na račun talenta i fantastičnih glasovnih mogućnosti glumaca:

“Scena ledi krv u žilama.… ako po jutru dan obećava.…”, “Kakva scena…”

“Kako žena peva”, “Raspala sam se na ovaj video!”, “Ja sto puta već gledam i topim se”, “Divni su”, “Moj mračni Mirjam deo ličnosti egzaltirano uzdiše nad ovom romantičnom scenom”…

Zatim je tu grupa komentara koja se odnosi na tzv. ljubavnu hemiju između glumaca:

“A baš su dragi, oni još malo pa će biti kao novi Milena Dravić i LJubiša Samrdžić”, “Ovo dvoje su mi uvijek bili bolji par, nego sa svojim partnerima što su ne znam zašto valjda zbog ranjenog orla”, “Odrasli su, sazreli… baš su lepi zajedno!”… “I mene neko da ubedi da nekad nešto nije bilo između njih, ma važi”, “Kako pršte varnice. Šta je ovo. Idemo”, “… nesuđeni suđeni jedno drugom!”…

Naravno, najveći deo komentara, bar kada je reč o onima koji dolaze sa platforme X, otpada na to da je ovo krindž ili transfer blama, a ima i mnogo hejta:

“O ne izlazi još jedan film sa Bosiljčićem i Slobodom Mićalović kao glavnim ulogama. O ne, ovako zamišljam pakao”

Mada, iako je u to teško poverovati, ima čak I onih koji ne znaju o čemu je ovde reč ni ko su ovi ljudi:

“Lepo, al’ ko su oni, je l to film?”

BONUS VIDEO: