У последње време, Мира Шкорић не престаје да привачи пажњу јавности. Недавно је била гост на концерту Драгане Мирковић, а кад је изашла на бину, одушевила је публику линијом коју је довела до савршенства и чаробним гласом.

Фото: Репринт Сабор

 

 

Њен љубавни живот одубек је у фокусу, а певачица је била у браку са хирургом Васом Јеремићем, са којим је добила ћерку Милицу која се 2022. године удала.

Мира и Васа у браку су били пуних 10 година, а о њиховом венчању 1995. године брујали су сви домаћи медији. Пар је након пуне деценије љубави одлучио да оконча брак, а разишли су се мирним путем, без превелике помпе.

Фото: Игор Маринковић, Инстаграм принтскрин/jeremiceva

 

 

Милица је кренула татиним стопама, те је постала доктор, а Мира неретко истиче како је увек много учила и била одличан студент, као и да је она њен највећи понос.

- Милица не воли медије и јавни живот, али ме подржава у свему. Када је била мала, могла сам да је преварим за неко сликање или одлазак у ТВ емисију, али сада заиста не могу да утичем на њене одлуке, доноси их сама. Уз помоћ породице сам успела да ускладим посао са мајчинством - рекла је својевремено певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Откако су се развели, бивши Мирин муж и угледни београдски хирург ретко се појављивао у јавности. Међутим, на ћеркино венчање дошао је у изузетно елегантном издању, те су многи коментарисали да је Васа у одличној форми.

БОНУС ВИДЕО: