Она је позирала у веома елегантној чипканој хаљини до колена, која је истакла њену витку фигуру. Ово је добар избор за жене које желе да буду префињене али и у исто време оставе јак утисак. Хаљина има дуге рукаве, који су додатно нагласили гламурозан изглед. 

Фото: Инстаграм принтскрин/катарина_сисмановиц

 

Уз све то уклопила је и беж лаковане салонке које је уклопила уз минђуше са бисерима које су јој се одлично слагале уз боју хаљине. Ово је једна посебно гламурозна комбинација за сваку свечану прилику. 

 Катарина је својевремено за медије причала о љубави и ставовима које има о овој теми:

- Немам стандарде у љубави, само осећај који ми каже са овом особом ми је лепо или не. Некада и идеалан мушкарац, по свим параметрима, може да нам буде одбојан. Једноставно из неког разлога нас не привлачи и без обзира на то што глава сматра да испуњава критеријуме, срце зна да каже “па и не баш”. Много је тешко помирити разум и срце. Не могу да будем са особом с којом ми време споро пролази и која ме не инспирише. Ако се у будућности не појави тај с којим ће ми се све коцкице поклопити, неће ми бити проблем да останем сама јер самоћа није најстрашнија ствар на свету. Страшно је делити живот с неким, а бити сам. Пре ћу уживати у својој самоћи него делити живот с неким ко није оно што желим.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".