Наиме, певачица је имала љубавне проблеме који су јој одвлачили концентрацију са такмичења, а менаџер јој је разговором помогао да их их преброди.

Фото: РТВ Пинк Оффициал

 

- Никада нећу причати о приватним стварима. Имала је нека помешана осећања, неузвраћену тренутну љубав. Обећао сам да ћу да помогнем у решавању тих љубавних проблема. Рекао сам јој да сам све урадио што је до мене, а да је њено само да пева са енергијом како треба. Онда смо победили. Погледала ме је и рекла: 'Знаш шта ме мучи?' Рекао сам да знам, али да ћемо то решити у Београду, да не долазимо као пу*ањци. Имали смо разговор и онда је настала чувена фотографија у ходнику - испричао је Мирковић у "Сценирању".

Према његовим речима, Шерифовићева није веровала у победу.

Фото: Танјуг

 

- Скочила је и загрлила ме. Није веровала у победу. Ја јој нисам рекао да морамо да победимо, гарантовао сам. Нисам рекао да је то њен услов. Рекао сам да ћу помоћи. Буквално сам седео и диктирао како ће која земља да гласа, јер сам знао шта сам урадио - рекао је Мирковић.

Естрадни менаџер је објаснио како је текао пут до победе на Евровизији. Имао је јасан план и тактику.

- Прво смо направили "Рукојле", па је Марија плакала док је певала "Рукојле". На Финском то значи "Молитва". Треба изломити језик док се то отпева. Тиме смо купили нордијске земље. Сви људи на свету се моле. Урадили смо и оне печатиће са срцима - истакао је Мирковић.

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".