Познато је да Срећковић не дели детаље из приватног живота, али је овај пут испричао како се заразио опасним вирусом, хепатитисом Б.

- Неким несрећним случајем, у својој 13. години, односно у седмом разреду основне школе, током вакцинације за редовну вакцину коју су сви примили, нисам примио прву вакцину и морао сам да примим поновљену дозу, односно ревакцинацију, и док сам примао ту ревакцинацију, нешто се десило да сам био заражен хепатитисом Б или се тада звао аустралијски антиген - рекао је глумац.

Александар је открио које је имао симптоме, али и да му је била препоручена дијета и строго мировање: 

- Прво сам добио жутицу, када су утврдили узрок жутице, схватили смо да немам контакт са крвљу осим те вакцине, односно ревакцинације која се десила неколико месеци раније, и тако сам закључио да сам заражен у том правцу. Симптоми су били веома јака жутица и билирубин који је био неколико пута већи од нормалног нивоа. Јетра је била јако нападнута, отекла, имао сам мучнину и губио сам снагу. Не сећам се сад да ли је температура, можда и није, морао сам на ригорозну дијету и мировање. Траје дуго. Мислим да сам морао да лежим добрих месец дана, не сећам се каква је била терапија - закључио је глумац за РТС ординацију. 

БОНУС ВИДЕО: