Дара Бубамара и Сандра Африка су годинама радиле и добар део новца су уложиле у некретнине које данас издају и захваљујући њима зараде завидну суму новца. Наводно, некретнине су у вредности до милион и по евра, наводе медији: 

- Дара и Африка су прво штекале новац, а кад су дигле цену наступа да буде довољно висока, почеле су паметно да улажу. Сада су купиле толико некретнина да не знају шта ће с парама! Имају их обе у вредности од око милион и по евра. То су станови како у Београду, тако и мимо престонице, што се исплатило куповати јер су их пазариле у време кад цене нису отишле у облаке -изјавио је извор.

 

 

Бубамара живи на релацији Београд Нови Сад, где има два стана која не издаје: 

- Бубамара у родном Новом Саду има неколико некретнине, а скоро је пазарила и једну у елитном београдском насељу Дедиње. Све те станове издање, а живи на релацији Београд - Нови Сад, где има своја два која нису за рентирање. Све вреди близу милион и по евра, чак и више!

Певачица је недавно фасцинирала објавом у којој пише да је постала власница још једне некретнине: 

На фасцикли на којој је писало "јавни бележник", Дара је открила своју нову инвестицију уз поруку:

- Још једна некретнина на моје име. Хвала Богу. Ко ради, тај заради. Ко ради, не боји се глади - похвалила се Дара на Инстаграму. Дара је истакла да, иако не воли да се хвали својим материјалним власништвом, жели да обезбеди лагодан живот свом сину Кости. У једном интервјуу је рекла:

- Никада се нисам хвалила својим некретнинама, то није мој стил. Свакако имам сина, желим да му обезбедим лагодан живот, а све што је моје, то је и његово, заправо, све што сам стекла остављам Кости, а исти став има и његов отац Милан, мој бивши муж.

 

 

Са друге стране, Сандра Африка, након што је себе обезбедила купила је неколико станова који коштају око 200.000 евра. Када се сабере вредност Сандринин станова, такође изађу милион и по евра, али певачица не жели о томе да прича. Она се такође бави продајом некретнина. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: