Dara Bubamara i Sandra Afrika su godinama radile i dobar deo novca su uložile u nekretnine koje danas izdaju i zahvaljujući njima zarade zavidnu sumu novca. Navodno, nekretnine su u vrednosti do milion i po evra, navode mediji: 

- Dara i Afrika su prvo štekale novac, a kad su digle cenu nastupa da bude dovoljno visoka, počele su pametno da ulažu. Sada su kupile toliko nekretnina da ne znaju šta će s parama! Imaju ih obe u vrednosti od oko milion i po evra. To su stanovi kako u Beogradu, tako i mimo prestonice, što se isplatilo kupovati jer su ih pazarile u vreme kad cene nisu otišle u oblake -izjavio je izvor.

 

 

Bubamara živi na relaciji Beograd Novi Sad, gde ima dva stana koja ne izdaje: 

- Bubamara u rodnom Novom Sadu ima nekoliko nekretnine, a skoro je pazarila i jednu u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Sve te stanove izdanje, a živi na relaciji Beograd - Novi Sad, gde ima svoja dva koja nisu za rentiranje. Sve vredi blizu milion i po evra, čak i više!

Pevačica je nedavno fascinirala objavom u kojoj piše da je postala vlasnica još jedne nekretnine: 

Na fascikli na kojoj je pisalo "javni beležnik", Dara je otkrila svoju novu investiciju uz poruku:

- Još jedna nekretnina na moje ime. Hvala Bogu. Ko radi, taj zaradi. Ko radi, ne boji se gladi - pohvalila se Dara na Instagramu. Dara je istakla da, iako ne voli da se hvali svojim materijalnim vlasništvom, želi da obezbedi lagodan život svom sinu Kosti. U jednom intervjuu je rekla:

- Nikada se nisam hvalila svojim nekretninama, to nije moj stil. Svakako imam sina, želim da mu obezbedim lagodan život, a sve što je moje, to je i njegovo, zapravo, sve što sam stekla ostavljam Kosti, a isti stav ima i njegov otac Milan, moj bivši muž.

 

 

Sa druge strane, Sandra Afrika, nakon što je sebe obezbedila kupila je nekoliko stanova koji koštaju oko 200.000 evra. Kada se sabere vrednost Sandrinin stanova, takođe izađu milion i po evra, ali pevačica ne želi o tome da priča. Ona se takođe bavi prodajom nekretnina. 

(Republika)

BONUS VIDEO: