Певач Ацо Пејовић пре неколико дана одржао је концерт у загребачкој Арени, а за медије је открио детаље дружења са најупешнијим хрватским фудбалеом, Луком Модрићем.

Пејовић је омиљен певач међу хрватским фудбалерима, а посебно га обожава Лука Модрић с којим је породични пријатељ. Певач је сада открио детаље о пријатељском односу са звездом Реал Мадрида.

Фото: АТА имагес

 

- Лука је велики брат, велики пријатељ и велики друг и неко с чијом се породицом дружим. Кад смо се упознали рекао ми је да слуша песме, и његова супруга Вања. Тако је кренуло, тако да и дан данас. Вања је прошли пут била на концерту. Звала је вечерас моју супругу и рекла - Биље, желим вечерас уживо цели концерт јер су у Мадриду нису могли да дођу - рекао је Пејовић за Ин Магазин.

Фото: Профимедиа

 

Најдража песма Луки је "Све ти дугујем", а Ацо је испричао и како изгледају њихова дружење.

- Лука је купио један специјални уређај који они користе и онда први пут кад сам дошао, рекао сам: 'Немој ове микрофоне'. Онда је Вања пошла, купили су стварно неке озбиљне и онда је све то друга прича и сад се ту одржавају такмичења. Ја само слушам, они су ти који се такмиче, углавном девојке, док се мушки опусте мало - рекао је Пејовић.

(КУРИР) https://www.kurir.rs/stars/4355165/luka-modric-obozava-acu-pejovica