- Нема ништа ново код мене, све сам рекла синоћ код Дарка. Овде је све шизофрено, не може да се похвата ко је са ким. Ја лично ухватим себе да размишљам о неким стварима, доносим неке чудне одлуке. Не знам шта рећи. Ту ми је Матора, која ме подиже, говори ми да мислим позитивно, а онда наиђе период када сам нерасположена. Синоћ сам видела Цара како је гађао флашу и погодила мене, он ми се као извињавао, а нама стигао поклон од заједничке подршке, и ја им се захваљујем али их молим да то не шаљу више, јер ми нисмо заједно. Он је то мени посао преко Маторе, а ја нећу да га коментаришем, и њега ће стићи све кад тада - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Моје емоције и осећања, па не могу о томе. Он је много лош човек, ја не могу да угасим своје емоције преко ноћи, али се трудим да будем позитивна, осећам се чудно и лудо. Матеја ми рекао да ћу све паре дати на лечење. Он мене вређа, а јури Мају. Чудно ми је да живим у кући са особом коју сам ја повредила, и која је мене повредила, а њима сам ја крива за све. Биће ми тешко када останем сама у стану после свега, плаши ме тај излазак - говорила је Далила.

- Много ми је било лепо када смо се мували, гледали преко стола, ишли заједно на цигаре, када ме је назвао златни ретривер, наш пољубац љубљење... Много је он мени обећавао, а ништа није испунио - рекла је Далила.

- Погодило ме је када ме је вређао, понижавао, прво како сам неверна, а пре ми говорио да сам храбра јер сам оставила Дејана због њега. Повредило ме је јер нема грижу савести, рекао ми је да сам лош човек, и да је знао да нећемо успети. Па када му је Карић рекао да је то урадио због гледалаца јер смо он и ја омражени, а мислио је да је са Мајом сладак - па наставила:

- Код Цара и Маје нема љубави, она и даље воли Јањуша, ту нема будућности... Филип не воли никога, а он је хтео само да докаже да је може имати пре свих - рекла је Далила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".