Јадранка је покренула лавину негативних коментара кад је на једној прослави у Подгорици, 2020. године, певала стихове: "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије". Она се после скандала правдала да ју је понела атмосфера и да није никоме хтела да науди нити да га увреди.

Ипак, певачици је забрањен улазак у Србију, а од тада се није оглашавала јавно, а у једном тренутку је чак и због притиска јавности угасила Инстаграм профил.

 


Јадранка је сада први пут јавно проговорила о забрани и комплетној ситуацији у којој се нашла.

- Ја се нисам оглашавала. Морам да кажем, мене није народ осудио већ медији. Осетила сам у ком ће то правцу отићи, кренуло је да узима маха и зато ћутим све ове године. Имам ја своју причу, али има времена. Говорићу када буде време, можда је све тако требало да се деси. Просто, неправда је, а ја нисам неко ко воли да се правда. На крају то певање и није било проблем, већ нешто друго. Стварно нисам могла тиме да се бавим и нисам знала ни начин. Све сам ово сама преживела. Мени је савест чиста, кад се ја тако осећам, то ми је најважније. Знам да ја никоме нисам лоше урадила, а мени јесу - говорила је певачица и наставила:

- Не могу да забраним људима да снимају моје наступе и каче по друштвеним мрежама, ја певам оно што волим и како волим. То што некоме сметам... Ја само волим моје, моју државу, туђу поштујем. Када учиним нешто лоше тада ћу се извинити, до тада нема потребе. Ја немам ништа против против Србије, али имају многи против мене. Од колега су неки подржали, неки не, неки су ћутали, свако има неке своје разлоге. Саша Поповић ме није звао и никада није коментарисао ту тему и хвала му на томе - говорила је Јадранка.