Jadranka je pokrenula lavinu negativnih komentara kad je na jednoj proslavi u Podgorici, 2020. godine, pevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Ona se posle skandala pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi.

Ipak, pevačici je zabranjen ulazak u Srbiju, a od tada se nije oglašavala javno, a u jednom trenutku je čak i zbog pritiska javnosti ugasila Instagram profil.

 


Jadranka je sada prvi put javno progovorila o zabrani i kompletnoj situaciji u kojoj se našla.

- Ja se nisam oglašavala. Moram da kažem, mene nije narod osudio već mediji. Osetila sam u kom će to pravcu otići, krenulo je da uzima maha i zato ćutim sve ove godine. Imam ja svoju priču, ali ima vremena. Govoriću kada bude vreme, možda je sve tako trebalo da se desi. Prosto, nepravda je, a ja nisam neko ko voli da se pravda. Na kraju to pevanje i nije bilo problem, već nešto drugo. Stvarno nisam mogla time da se bavim i nisam znala ni način. Sve sam ovo sama preživela. Meni je savest čista, kad se ja tako osećam, to mi je najvažnije. Znam da ja nikome nisam loše uradila, a meni jesu - govorila je pevačica i nastavila:

- Ne mogu da zabranim ljudima da snimaju moje nastupe i kače po društvenim mrežama, ja pevam ono što volim i kako volim. To što nekome smetam... Ja samo volim moje, moju državu, tuđu poštujem. Kada učinim nešto loše tada ću se izviniti, do tada nema potrebe. Ja nemam ništa protiv protiv Srbije, ali imaju mnogi protiv mene. Od kolega su neki podržali, neki ne, neki su ćutali, svako ima neke svoje razloge. Saša Popović me nije zvao i nikada nije komentarisao tu temu i hvala mu na tome - govorila je Jadranka.