Јована се дотакла односа српских медија према хрватским извођачима, али и обрнуто, и навела да су Северина и Розга као две најутицајније звезде "фине, а уставри лицемерне".

- Није то само политика, то је и до колега... Ево, на пример, не можеш да ми кажеш да Јелена Розга и једна Северина нису утицајне у Хрватској. Значи оне могу да окрену тог председника, премијера и да кажу: "Еј, стани. Све поштујем, али немојте да дирате моје колеге. И ми у ту Србију идемо, тамо нас сви испоштују" - нагласила је Јована.

Како је даље навела, њена реч када је ова тема у питању има посебну тежину зато што је друга особа по популарности у Хрватској. Комшије се наводно више интересују само за Прију.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Значи они су свуда на свим телевизијама нашим. Не, они се не залажу за своје колеге. Види, ја те као фина, фина, фина, а уствари неће да се заложи ни за кога и ни за шта, ја те такве не подносим. Оне треба да се заложе за своје пријатеље и да кажу: "Еј, станите. Политика је једно, али дајте да испоштујемо Карлеушу, Бекуту, Теодору, Лукаса, Пријовићку, Цецу. Дај да их испоштујемо, то су људи који немају везе са политиком. Ја имам тежину када говорим о овоме зато што сам ја једна од најомиљенијих личности у Хрватској, по истраживањима. Иде Пријовићка, па ја. Хрвати су луди за Пријовићком и Јованом Јеремић и то мене прати од првог момента - истакла је Јована у Јутарњем програму Информера.

Фото: АТА имагес

 

- Ако ти не решиш овај проблем Србије и Хрватске, нико неће - додала је водитељка кроз смех.

- Па ја ћу да га решим, али ово, Северина вређа наше људе, то је ружно. А направила је каријеру... Мораш да будеш објективан, па сви би то тако, па не може - закључила је она.

БОНУС ВИДЕО: