Jovana se dotakla odnosa srpskih medija prema hrvatskim izvođačima, ali i obrnuto, i navela da su Severina i Rozga kao dve najuticajnije zvezde "fine, a ustavri licemerne".

- Nije to samo politika, to je i do kolega... Evo, na primer, ne možeš da mi kažeš da Jelena Rozga i jedna Severina nisu uticajne u Hrvatskoj. Znači one mogu da okrenu tog predsednika, premijera i da kažu: "Ej, stani. Sve poštujem, ali nemojte da dirate moje kolege. I mi u tu Srbiju idemo, tamo nas svi ispoštuju" - naglasila je Jovana.

Kako je dalje navela, njena reč kada je ova tema u pitanju ima posebnu težinu zato što je druga osoba po popularnosti u Hrvatskoj. Komšije se navodno više interesuju samo za Priju.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

- Znači oni su svuda na svim televizijama našim. Ne, oni se ne zalažu za svoje kolege. Vidi, ja te kao fina, fina, fina, a ustvari neće da se založi ni za koga i ni za šta, ja te takve ne podnosim. One treba da se založe za svoje prijatelje i da kažu: "Ej, stanite. Politika je jedno, ali dajte da ispoštujemo Karleušu, Bekutu, Teodoru, Lukasa, Prijovićku, Cecu. Daj da ih ispoštujemo, to su ljudi koji nemaju veze sa politikom. Ja imam težinu kada govorim o ovome zato što sam ja jedna od najomiljenijih ličnosti u Hrvatskoj, po istraživanjima. Ide Prijovićka, pa ja. Hrvati su ludi za Prijovićkom i Jovanom Jeremić i to mene prati od prvog momenta - istakla je Jovana u Jutarnjem programu Informera.

Foto: ATA images

 

- Ako ti ne rešiš ovaj problem Srbije i Hrvatske, niko neće - dodala je voditeljka kroz smeh.

- Pa ja ću da ga rešim, ali ovo, Severina vređa naše ljude, to je ružno. A napravila je karijeru... Moraš da budeš objektivan, pa svi bi to tako, pa ne može - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: