Михина супруга Аријана Михајловић недавно је открила непознате детаље о вези српског стручњака и италијанског клуба. Она је испричала колико је Болоња великодушно поступила према свом бившем тренеру Синиши Михајловићу који се после борбе са тешком болешћу упокојио 16. децембра 2022. године.

- Болоња је исплаћивала плату мог супруга све до последњег дана његовог уговора у јуну 2023! Невероватан гест, који ми је давао одређену сигурност у данима велике конфузије. Председник Сапуто, Бергамини, Фенучи, Маркети, Ди Вајо, нико од њих нас није заборавио. Посебан клуб у посебном граду - открила је Аријана у разговору за "Ил Месађеро".

Фото: Профмедфиа

 

 

Невероватан однос имао је Синиша Михајловић са челницима клуба, играчима и навијачима.

- Болоња је посебан град који нам је ушао у срца и пре болести. А, током наше борбе и патње створила се дубока љубав. Недеље у болници, патња на терену за тренинг. Све смо делили са предивним људима.

 

 

У Серији А у недељу од 12.30 часова на програму је дерби између Лација и Болоње у Риму. Два клуба за која је много био везан Синиша Михајловић.

- Биће то Синишина утакмица. И ја ћу се вратити на стадион, поново ћу се приближити фудбалу од којег сам се удаљила. И мојим синовима је овај меч посебан, пошто су и они загрижени навијачи Лација. И навијачи Лација су посебни, исто као Болоњини. Ни они нас нису заборавили и волели су Синишу једнако као симпатизери Болоње - истакла је Аријана Михајловић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: