По свему судећи Горан Иванишевић, некадашњи хрватски тенисер и актуелни тренер Новака Ђоковића, није баш у најбољим односима са својом бившом супургом Татјаном Драговић. 

Фото: Профимедиа

 

 

Но, Горан зато ужива у љубави са својом другом супругом Нивес, која важи за једну од најлпеших Хрватица. За романсу Иванишевића и Нивес сазнало се у другој половини 2016. године.

Нешто касније медији су приметили да нестварно лепа водитељка носи нови прстен на руци. Међутим ни она ни Горан се нису оглашавали тим поводом, али су кренуле спекулације да су се верили.

И док ни потврда о веридби још није стигла, Горан и Нивес су стали на "луди камен". То се десило после око годину дана везе, 2017. године и то и великој тајности. 

А свега три месеца након свадбене прославе, срећни пар је открио да чека и принову. Горан и Нивес ускоро добијају сина Оливера, а разлика од десетак година никад им није сметала. 

Они су један од најлепших хрватских јавних парова и за њих се никад нису везивали никакви скандали. Заносна радио водитељка, која се опробала и у глуми, је једном приликом прићала о животу са Гораном.

Нивес је открила како са њима живи и Емануел, Горанов син из првог с брака са бившом манекенком Татјаном Драговић, с којом има још и ћерку Амбер.

- Горанов син Емануел живи са нама тако да је то супер забавно и лепо. Малени Оливер се одлично слаже са старијим братом и обожава га. Оливер Емануела гледа као Бога. Значи, он му је све. Добро Емануел мора пуно учити, па онда мичем млађег сина да га не омета, али супер нам је - изјавила је Нивес за једну ТВ емисију.

БОНУС ВИДЕО: