Они су своју љубав започели пред камерама ријалитија "Задруга", а након што је Александра победила у "Задрузи 6", верила се са Филипом. 

После веридбе, сазнала је да је у другом стању и да ће добити девојчицу. У међувремену, неколико пута се мирила и свађала са Филипом. Сада је открила у каквом су односу и да ли ће учествовати Филип у давању имена девојчици: 

- У одличном смо односу, договарамо се око свега и заиста немамо никаквих проблема - истакла је Александра за Пинк.

Такође, ријалити учесница је открила да ли постоји шанса да поново обнови своју везу са Филипом: 

- Никад не реци никад кад смо у питању ти и ја - нашалила се Александра.

Иначе, Цар је недавно на Тиктоку причао о имену и презимену детета.

- Ја мислим да би дете требало да носи моје презиме и да је моје презиме само по себи толико лепо, препознатљиво и посебно. Наравно да ћу инсистирати да дете носи моје презиме. Ако Александра не буде хтела да дете носи моје презиме, нека носи њено, па касније, када дете порасте, нека одлучи чије жели. Евентуално може имати и од маме и од тате - рекао је бивши задругар и додао:

- Наравно да мислим учествовати у давању имена. Видео сам да је задњи пут Александра рекла да ће она дати име. Пробаћу некако да јој кажем да се заједно договоримо. Било је пар имена која су се свидела и мени и њој, али волео би да учествујем у давању имена. И ако не будем учествовао, нека је оно живо и здраво. Ако хоће нека да име Споменка, само да је жива и здрава, какво год име јој да небитно.

БОНУС ВИДЕО: