Хрватску глумицу Леону Парамински српска публика је најбоље упознала у серијама "Обични људи", "Најбоље године", "Лоза", "Тајне", "Сенке над Балканом" а онда је велику пажњу привукла улогом у серији "Будва на пјену од мора".

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Она се појавила у трећој сезони серије у улози Миле Ковач која је временом постала љубавница лика ког је тумачио Мима Караџић.

Након успеха у овој серији одлучила је да се са супругом пресели у Калифорнију, где је радила као професорка глуме у Санта Барбари.

 

 

Након успешне каријере у Америци, прихватила је улогу у серији "Сенке над Балканом", где је играла Марију Оршић, али и снимила сцену са Маријом Бергам о којој се и даље прича.Ликови које су њих две тумачиле, Марија Оршић и Маја Давидовић, упуштају се у везу и завршавају у кревету.

 

 

Иако је и у овој серији њена глума била веома запажена и хваљена, Леона је одлучила да се врати у Калифорнију и на неко време паузира са снимањима. Пре две године она је саопштила да ће постати мајка, те да она и њен супруг Тин Комљеновић чекају своје прво дете.

Она је тада открила да је, након вишегодишње борбе за потомство, допутовала у Хрватску због вештачке оплодње. Леона је остала у другом стању, а касније је на Инстаграму објавила радосну вест – да је родила здраву девојчицу којој су дали име Лив.

Леона Парамински данас ужива у родитељству и породичном животу, а са годинама готово да се уопште није променила, те бисте је лако препознали.

БОНУС ВИДЕО: