Тинејџер је погледао ка wc шољи и угледао оно што ниједан мушкарац не жели да види - разјапљене чељусти питона на врху пениса. Питон је у том тренутку пустио дечаков понос, али се хорор наставио када је због ране коју је змија направила крв почела да шикља по купатилу и тоалет шољи.

Сирапхоп је вриштећи и с панталонама око чланака, успео да истрчи из купатила, где га је мајка смирила и брзо позвала Хитну помоћ, која га је убрзо одвезла у болницу.

Млади Тајланђанин је завршио са три копче на пенису и терапијом антибиотицима како би се убиле све бактерије које су питонови очњаци потенцијално пренели.

- Био сам у тоалету и неколико тренутака након што сам сео на wц шољу, осетио сам бол у пенису. Погледао сам доле и видео да змија виси у шољу, а онда је свуда било крви. Била је мала змија, али јој је угриз био јак. Надам се да ће се мој пенис опоравити - рекао је Сирапхоп за тамошње медије.

Змија је боље прошла од несрећног тинејџера, јер су позвани спасиоци за животиње који су успели да извуку питона дужине 120 центиметара из wc шоље, а потом су га безбедно пренели назад у дивљину.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: