Наиме, вест коју је објавила односи се на мајку дечака убице из Америке, који је убио школске другове, а она је проглашена кривом.

Подсетимо, како смо раније писали о овом случају из Америке, у вести коју је поделила мајка Андреје, наводи се да је мајка дечака убице из Америке оптужена да је била немарна и дозволила сину да има пиштољ и игнорисала његово проблематично ментално стање.

Иначе, син мајке из Америке, који сада има 17 година, издржава казну доживотног затвора због убиства четири школских друга у средњој школи у савезној држави Мичиген 30. новембра 2021. године. Уз то је тада ранио седам људи.

Тужиоци су рекли да је Џенифер Крамбли имала дужност према закону у Мичигену да спречи сина који је тада имао 15 година да повреди друге. Она је оптужена да није обезбедила пиштољ и муницију код куће и да није нашла помоћ сину Итану Крамблију због његових менталних проблема.

Крамбли (45) је проглашена кривом по све четири тачке оптужнице за убиство из нехата јер није спречила сина да почини смртоносну пуцњаву.

Објава мајке Андреје Чикића изазвала је реакције људи на Фејсбуку, а "Браво за правичан суд!", "Доживотна!", "Око за око, зуб за зуб", су неки од коментара.

Подсетимо, у Вишем суду у Београду недавно је одржано суђење у парничном поступку против породице - мајке, оца и дечака убице, који је 3. маја прошле године у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара и ранио још шест особа.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".