Naime, vest koju je objavila odnosi se na majku dečaka ubice iz Amerike, koji je ubio školske drugove, a ona je proglašena krivom.

Podsetimo, kako smo ranije pisali o ovom slučaju iz Amerike, u vesti koju je podelila majka Andreje, navodi se da je majka dečaka ubice iz Amerike optužena da je bila nemarna i dozvolila sinu da ima pištolj i ignorisala njegovo problematično mentalno stanje.

Inače, sin majke iz Amerike, koji sada ima 17 godina, izdržava kaznu doživotnog zatvora zbog ubistva četiri školskih druga u srednjoj školi u saveznoj državi Mičigen 30. novembra 2021. godine. Uz to je tada ranio sedam ljudi.

Tužioci su rekli da je DŽenifer Krambli imala dužnost prema zakonu u Mičigenu da spreči sina koji je tada imao 15 godina da povredi druge. Ona je optužena da nije obezbedila pištolj i municiju kod kuće i da nije našla pomoć sinu Itanu Krambliju zbog njegovih mentalnih problema.

Krambli (45) je proglašena krivom po sve četiri tačke optužnice za ubistvo iz nehata jer nije sprečila sina da počini smrtonosnu pucnjavu.

Objava majke Andreje Čikića izazvala je reakcije ljudi na Fejsbuku, a "Bravo za pravičan sud!", "Doživotna!", "Oko za oko, zub za zub", su neki od komentara.

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu nedavno je održano suđenje u parničnom postupku protiv porodice - majke, oca i dečaka ubice, koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".