Наташа Аксентијевић каже да јој је жао што она није била сурогат мајка.

Глумица има јасан став када је тема људске репродукције у питању, па је подржала и певачицу Марију Шерифовић која је уз помоћ сурогарт мајке добила дете.

- Жао ми је што нисам била сурогат мајка. Стварно ми то добро иде, волим да се нашалим да сам открила да то могу и да имам америчко држављанство можда бих то радила од своје 20. године. То је хумано да некоме ко није у могућности и не постоје услови омогућиш да има то што највише жели на свету. То је мени супер- истакла је она у емисији "Јутро на квадрат" на Студију Б.

Фото: В. Данилов

 

 

Поп певачица је цео процес сурогат мајчинства који се одвијао у Америци, држала до последњег тренутка у тајности, а срећу поводом принове свакодневно дели са својим фановима.

Пошто је Шерифовићка сурогата изабрала у Америци, неке од основних карактеристика које она мора да поседује да би и ушла у избор је и да буде психички и физички здрава и да има између 21 и 42 године, а пожељно је да је млађа од 35. Такође, морала је да пре сурогата има бар један порођај и то нормалан, као и да је свака трудноћа била без компликација. Да би жена остварила право да буде сурогат-мајка не сме да има више од два порођаја царским резом, а и један од услова је да буде ситуирана.

Фото: Н. Скендерија, Профимедиа

 

 

Оне добијају око 50.000 долара уз могућност још две надокнаде од по 10.000 долара. Могу да траже да им се обезбеди и одећа и друге надокнаде за приватне потребе.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: