Глумица Лидија Вукићевић не крије да је јако поносна на синове Давида и Андреја, које је добила у браку са бившим фудбалером Митром Мркелом.

- Имају породичан код, традиционални однос и воле да кажу - то је наше породично окупљање. Скоро је била једна пријатељица, Андреј је одлазио, пошто живи на Вождовцу, и пољубио је мене, па Давида, а она је рекла: "Од када то нисам видела, да се браћа овако слажу". Најсрећнија сам због тога, то је огромна ствар у данашње време, истакла је недавно Лидија Вукићевић.

Фото: Н. Фифић

 

 

Истиче да не жели да их форсира питањима о женидби и унуцима, а, по свему судећи, још увек није време да постане бака.

- Бесмислено ми је да их питам, то се ради када човек пожели... Имају девојке, дуго су у везама. Примитивизам је питати, јер на брак и љубав гледам другачије, то је из емоције, није нешто у фазону - дошле су године, па се мора. Не мора се ништа, додала је она.

За унуке ће, каже, бити Лидија, а не бака.

- Нећу бити класична бака, јер нисам ни према својој деци била класична мајка. Усред ноћи смо ишли у продавницу. Наравно, док нису кренуле обавезе. Сву слободу и радости које можемо да осетимо сам испунила и код своје деце, нисам била тутор јер то буде контрапродуктивно, истиче глумица.

Фото: Д. Мишић

 

 

Лидија је открила и да јој нимало није проблем да буде у вези са знатно млађим партнером, о чему се нашироко прича већ дуже време.

- Године не значе ништа, то је безвезе да се гледа. Немам математику у емоцијама, немам ни у чему јер то је природна наука, зна се шта се рачуна, све друго нема рачуницу. Остало је чиста емоција и сусрет два срца. Важно је препознати да можете да трајете са неким, седите и ћутите, једва чекате да видите неког, а све друго, навика и досада, никада. Боље да будем сама него у томе, казала је глумица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: