- То је можда некад било, ја сам сада ожењен, породични човек, отац четворо деце... То је моја ружна прошлост, све у своје време. Био сам јавна личност, нисам се чувао од вас медија, па је излазило и што јесте и што није, али није то све баш тако - прича Влада.

- Моја супруга је оставила најјачи утисак на мене. Са њом имам троје деце, и Сашу из првог брака са Јеленом. Да кажемо две фаталне жене су биле у мом животу, али ова Јасмина највише - додаје Влада.

Фото: Архив Новости

 

- Неки чудни процеси се у мом телу дешавају, тешко скидам киле и морам да пазим шта једем. То је углавном поврће и протеинска исхрана, тренирам бар 2-3 пута седмично. Увек имам неки вид рекреације - додаје он.

На спекулације о краху брака са Јасмином, Влада одговара овако:

- Не знам одакле та информација, ми смо 7 година заједно, имамо диван однос и надам се да ће тако и да остане. Она је с годинама све лепша, прошле године смо се тек венчали. Ми немамо чак ни размирице ни свађе, она има много разумевања за мене - признаје бивши рукометаш.

- Варали су и мене, а варао сам и ја. Друго су везе и везице, другарства, а друго је брак. Јасмина је паметна и стабилна жена, никада не би направила такав кикс, тако да нема сумње - каже он за "Премијера-Викенд специјал".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".