Међу званицама нашли су се се Ацо Пејовић са супругом Биљаном, Саша Матић са женом, Снежана Ђуришић са својим партнером, Боба Живојиновић, Ивица Дачић, Неда Украден, Жељко Самарџић и многи други.

Међутим, оно што је занимљиво јесте то да су сви гости као поклон донели коверте са новцем. Жика је својим пријатељима и сарадницима рекао да му за рођендан не доносе поклоне, већ искључиво новац, који ће донирати у хуманитарне сврхе, и тиме одушевио све.

Иначе, Јакшић је једном приликом истакао да се ничега не стиди и да нема проблем да у показује емоције, како приватно, тако и у емисији.

Фото: АТА имагес

 

- Не замерам себи ништа, то сам ја и немам чега да се стидим. Све је за људе, било да је реч о показивању емоција, о успонима и падовима који су саставни део свачијег живота, па и мог. Једноставно пустим да ме атмосфера на снимању понесе и када осетим тренутак да треба да својим примером и причом охрабрим или насмејем људе, ја то и урадим. Често направим шалу и на свој рачун, јер све је то баланс емоција и осећања, али првенствено је битно да забавимо гледаоце, а да не будемо ни вулгарни, ни безобразни. Шалимо се, играмо, јер су емоције посебан део ове емисије и тако ће остати - рекао је једном приликом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: