Među zvanicama našli su se se Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Saša Matić sa ženom, Snežana Đurišić sa svojim partnerom, Boba Živojinović, Ivica Dačić, Neda Ukraden, Željko Samardžić i mnogi drugi.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste to da su svi gosti kao poklon doneli koverte sa novcem. Žika je svojim prijateljima i saradnicima rekao da mu za rođendan ne donose poklone, već isključivo novac, koji će donirati u humanitarne svrhe, i time oduševio sve.

Inače, Jakšić je jednom prilikom istakao da se ničega ne stidi i da nema problem da u pokazuje emocije, kako privatno, tako i u emisiji.

Foto: ATA images

 

- Ne zameram sebi ništa, to sam ja i nemam čega da se stidim. Sve je za ljude, bilo da je reč o pokazivanju emocija, o usponima i padovima koji su sastavni deo svačijeg života, pa i mog. Jednostavno pustim da me atmosfera na snimanju ponese i kada osetim trenutak da treba da svojim primerom i pričom ohrabrim ili nasmejem ljude, ja to i uradim. Često napravim šalu i na svoj račun, jer sve je to balans emocija i osećanja, ali prvenstveno je bitno da zabavimo gledaoce, a da ne budemo ni vulgarni, ni bezobrazni. Šalimo se, igramo, jer su emocije poseban deo ove emisije i tako će ostati - rekao je jednom prilikom.

(Blic)

BONUS VIDEO: