Према писању медија, певачица је решила да сруши пола виле у Старој Пазови. Пре више од десет година ју је саградила када је закључила да јој треба за породицу неко мирније место, даље од градске гужве. Мајсторима су пуне руке посла, а Сека је одлучила да отпутује са породицом на Копаоник, како би избегли прашину и највише јек радова.

Извор је за медије изјавио да су у плану велике ентеријерске промене: 

- Вељко и она већ дуже време разговарају о томе како би било добро да преуреде, мало жиовтни простор. Због отга су позвали архитекту и изразили му своје жеље. након неколико недеља идејно решење је направљено и њих двоје су одобрили радо. Они желе да неке просторије потпуно промене, и да им промене анмену, а у купатилима и кухињи мењају плочицце и комплентан дизајн свега. Они су решили да мало промене и бојхе у кући па ће тако нове санитераије и нове плочице имати потпуно другачији дезен него ово до сада - прича извор за Скандал. 

Цена сређивања дома прилично је висока, износиће око 80.000 евра. У ту цену спадају само грађевински радови, санитарије, плочице, а неке делове намештаја ће тек куповати. Певачица и њен супруг желе да направе и зимску башту у којој ће уживати у хладним даниима. Прошлог лета су у дворишту направили буквално оазу поред свог базена, која је многе очарала. 

БОНУС ВИДЕО: