Prema pisanju medija, pevačica je rešila da sruši pola vile u Staroj Pazovi. Pre više od deset godina ju je sagradila kada je zaključila da joj treba za porodicu neko mirnije mesto, dalje od gradske gužve. Majstorima su pune ruke posla, a Seka je odlučila da otputuje sa porodicom na Kopaonik, kako bi izbegli prašinu i najviše jek radova.

Izvor je za medije izjavio da su u planu velike enterijerske promene: 

- Veljko i ona već duže vreme razgovaraju o tome kako bi bilo dobro da preurede, malo žiovtni prostor. Zbog otga su pozvali arhitektu i izrazili mu svoje želje. nakon nekoliko nedelja idejno rešenje je napravljeno i njih dvoje su odobrili rado. Oni žele da neke prostorije potpuno promene, i da im promene anmenu, a u kupatilima i kuhinji menjaju pločicce i komplentan dizajn svega. Oni su rešili da malo promene i bojhe u kući pa će tako nove saniteraije i nove pločice imati potpuno drugačiji dezen nego ovo do sada - priča izvor za Skandal. 

Cena sređivanja doma prilično je visoka, iznosiće oko 80.000 evra. U tu cenu spadaju samo građevinski radovi, sanitarije, pločice, a neke delove nameštaja će tek kupovati. Pevačica i njen suprug žele da naprave i zimsku baštu u kojoj će uživati u hladnim daniima. Prošlog leta su u dvorištu napravili bukvalno oazu pored svog bazena, koja je mnoge očarala. 

BONUS VIDEO: