Легенда југословенског глумишта Сека Саблић има сина Стефана који је успешни позоришни редитељ. Он је од мајке наследио дар за уметност, а позната глумица је поносна на њега.

Фото: В. Данилов

 

 

Сека има унука Леона за којег је изузетно везана и сваки слободан тренутак проводи са њим.

Сека је Стефана добила у 34. години, а својевремено се спекулисало да је сина добила у ванбрачној заједници са једним колегом, али те наводе није желела да коментарише. У интервјуу за "Пулс" недавно је рекла:

Фото: В. Данилов

 

 

- Ја га никада не критикујем. Он је живео у тако тешким временима. Откако се школовао, његово одрастање је припало оним страшним временима... Деведесетих је завршавао школу и факултет, тако да се ја њему дивим кад видим да је постао диван човек који има прелепу породицу. То је велики успех. Није подлегао улици и криминалу, све су то биле крваве опасности. Све друго је мање битно. Мислим да је он доста исплатио цену у свом послу, где су се многи на неки начин наплаћивали... Ја доста лајем и никада нисам прихватала естаблишмент, театарску елиту у Београду. Мислим да је он с те стране доста лоше прошао. Он је добре представе правио, није добијао заслужена признања. На крају крајева, нисам ни ја. Добијала сам их само онда када нису могли да ме мимоиђу. Истина је, верујте ми - рекла је за Пулсонлине једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: