Свако ко је познавао Џеја Рамадановског о легенди народне музике има само речи хвале, а многе колеге доделиле су му титулу најдуховитијег певача на естради.

Судећи по многим причама, Џеј је правио шоу и збијао шале где год да се појави, а једну ситуацију са њим Иван Гавриловић препричава и дан данас.

– Баш смо били доста повезани и путовали смо по целом свету. Такво време је било, а ми смо се појавили у неком новом светлу. Мало тај техно-фолк и денс после тога, али смо са народњацима имали та нека дружења која су фасцинантна. Увек смо ишли заједно авионом и зезали смо се, посебно када је ту био Џеј који је био најопуштенији лик – присетио се Иван са осмехом.

Фото: Н. Фифић

 

 

Спонтаност и спремност да се шали како на туђ, тако и на свој рачун код Џеја су сви волели, а како тврди Иван Гавриловић на Рамадановског се нико никад није наљутио.

Фото: Репринт Сабор

 

 

– Сећам се једном приликом, он оде у бизнис класу и узме онај микрофон од стјуардесе, а онда крене да виче "Има места и за беле цигане овде у предњем делу бизнис класе" и гледа у Кебу, а они сви гледају да ли је он родом или није. То је било зезање! Па, сећам се и кад му каже: "Ало, ганци, слободно можеш у бизнис класу" - испричао је Гавриловић.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: