Велика балканска звезда се крајем године остварила у улози мајке, а на друштвеним мрежама не крије да свакодневно ужива у улози мајке. Сада је први пут после рођења сина отишла у Крагујевав, где је уживала са друштвом. Мајка Верица је чувала сина Мариа. 

Може се према снимцима које је Марија ставила на свој Инстаграм профил рећи да јој је провод у кафани био потребан да се одмори и провесели. 

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

- Мој град. Моји људи - написала је Марија, која је пала у севдах и пила домаћу ракију.

Она је певала бројне хитове, а посебно је дирнула песма Лепе Брене "Југословенка", коју је гласно запевала.

Шерифовићка је  недавно за медије открила да пева сину и да му музика прија. 

- Све је океј и све је под контролом, логистика ми је јача страна и све је како треба, све је у реду. Певам му, од рођења воли гласну музику и брзу не воли спору - рекла је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

Када се Марио родио, Марија је на Инстаграму поделила утиске и сумирала годину: 

- Ја не знам како и одакле да почнем. Како написати рекапитулацију овакве године... Концерти, албум, спотови, путовања у Америку, "Звезде Гранда", приватан живот... И на све то невероватна количина бриге! Тако да сада и на измаку ове 2023. могу рећи: Боже, хвала ти! Хвала ти на овим маленим рукицама! Један заиста види све и верујте ми свакоме од нас све дође по заслузи. Тек сада, тек данас, када имам 39 година, могу себи рећи да су ми и срце и душа у потпуном спокоју јер је коначно све дошло на своје место - написала је певачица.

БОНУС ВИДЕО: