Velika balkanska zvezda se krajem godine ostvarila u ulozi majke, a na društvenim mrežama ne krije da svakodnevno uživa u ulozi majke. Sada je prvi put posle rođenja sina otišla u Kragujevav, gde je uživala sa društvom. Majka Verica je čuvala sina Maria. 

Može se prema snimcima koje je Marija stavila na svoj Instagram profil reći da joj je provod u kafani bio potreban da se odmori i proveseli. 

Foto: Instagram printskrin/serifovic

 

- Moj grad. Moji ljudi - napisala je Marija, koja je pala u sevdah i pila domaću rakiju.

Ona je pevala brojne hitove, a posebno je dirnula pesma Lepe Brene "Jugoslovenka", koju je glasno zapevala.

Šerifovićka je  nedavno za medije otkrila da peva sinu i da mu muzika prija. 

- Sve je okej i sve je pod kontrolom, logistika mi je jača strana i sve je kako treba, sve je u redu. Pevam mu, od rođenja voli glasnu muziku i brzu ne voli sporu - rekla je ona.

Foto: Instagram printskrin/serifovic

 

Kada se Mario rodio, Marija je na Instagramu podelila utiske i sumirala godinu: 

- Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, "Zvezde Granda", privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama! Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas, kada imam 39 godina, mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - napisala je pevačica.

BONUS VIDEO: