У новембру 2021. Џенис, која живи у Вирџинији са својим 7-годишњим сином Лореном, осетила је квржицу у врату. Како је прележала Ковид мислила да је да је то само последица вируса, нажалост, испоставило се да није тако.

Кврга је, рекла је Џенис, била већа и веома тврда.

 

- Није се померило и није болело, рекла је, додајући да нема других симптома и да има нормалне крвне слике, јер се борила са дуготрајним ЦОВИД-ом. Иначе, Џенис је имала "константно" чврсте чворове на леђима, испод лопатица.

- Касније се испоставило да је тумор заправо био у мом скаланском мишићу, рекла је, додајући

- Дуга прича, завршила сам са овим заиста случајним, чудним ретким тумором... Никада не бих приметила да нисам узнемирено трљала врат.

Џенис је дијагностикован сарком, који је према Кливлендској клиници врста малигног тумора који се развија у костима или меким ткивима, као што су хрскавица, тетиве и нерви.

 

@цат.јанице Фор суцх а сцарy биртхдаy иве невер фелт со ловед ❤️🥺 🫒🇮🇹 Им праyинг мy сторy иснт овер yет бут иф ит ис тхис ис а преттy инцредибле wаy то саy гоодбyе ❤️ И лове yоу алл со муцх анд ДАНЦЕ YОУ ОУТТА МY ХЕАД!! #цанцер #дисцо #биртхдаyпартy #италианфамилy ♬ Данце Yоу Оутта Мy Хеад - Цат Јанице

 

- Мој син је био тако млад када ми је први пут дијагностификованo тако да нисмо баш причали о томе, она каже.

- Он је сада мало старији и може да разуме више, али увек је било, „Мама је болесна, али се бори и ради да то победи. Сада, он разуме... да је мама веома болесна и да потенцијално неће успети.

 

@схеллроwе Плус ит’с а бангер!! Маке суре yоу стреам ит тоо ❤️ #цанцер #сарцома #цанцерпатиент ♬ Данце Yоу Оутта Мy Хеад - Цат Јанице

 

Мама је прошла кроз зрачење и хемотерапију и уклонила квржицу на врату, међутим у мају 2023. рак јој се вратио у плућа.

Следећег месеца, Џенис је рекла својим пратиоцима.

- Управо сам сазнаla пре неколико недеља и прихватила сам то, рекла је на ТикТоку. 

Певачица верује да неће победити болест која се проширила те је тако замолила да се сниме, весели и расположени, уз њену нумеру. Сав приход иде њеном сину. 

Пре неколико дана због овог тренда на Тиктоку њена хит нашао се и на Билбордовој листи.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".