U novembru 2021. DŽenis, koja živi u Virdžiniji sa svojim 7-godišnjim sinom Lorenom, osetila je kvržicu u vratu. Kako je preležala Kovid mislila da je da je to samo posledica virusa, nažalost, ispostavilo se da nije tako.

Kvrga je, rekla je DŽenis, bila veća i veoma tvrda.

 

- Nije se pomerilo i nije bolelo, rekla je, dodajući da nema drugih simptoma i da ima normalne krvne slike, jer se borila sa dugotrajnim COVID-om. Inače, DŽenis je imala "konstantno" čvrste čvorove na leđima, ispod lopatica.

- Kasnije se ispostavilo da je tumor zapravo bio u mom skalanskom mišiću, rekla je, dodajući

- Duga priča, završila sam sa ovim zaista slučajnim, čudnim retkim tumorom... Nikada ne bih primetila da nisam uznemireno trljala vrat.

DŽenis je dijagnostikovan sarkom, koji je prema Klivlendskoj klinici vrsta malignog tumora koji se razvija u kostima ili mekim tkivima, kao što su hrskavica, tetive i nervi.

 

@cat.janice For such a scary birthday ive never felt so loved ❤️🥺 🫒🇮🇹 Im praying my story isnt over yet but if it is this is a pretty incredible way to say goodbye ❤️ I love you all so much and DANCE YOU OUTTA MY HEAD!! #cancer #disco #birthdayparty #italianfamily ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

 

- Moj sin je bio tako mlad kada mi je prvi put dijagnostifikovano tako da nismo baš pričali o tome, ona kaže.

- On je sada malo stariji i može da razume više, ali uvek je bilo, „Mama je bolesna, ali se bori i radi da to pobedi. Sada, on razume... da je mama veoma bolesna i da potencijalno neće uspeti.

 

@shellrowe Plus it’s a banger!! Make sure you stream it too ❤️ #cancer #sarcoma #cancerpatient ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

 

Mama je prošla kroz zračenje i hemoterapiju i uklonila kvržicu na vratu, međutim u maju 2023. rak joj se vratio u pluća.

Sledećeg meseca, DŽenis je rekla svojim pratiocima.

- Upravo sam saznala pre nekoliko nedelja i prihvatila sam to, rekla je na TikToku. 

Pevačica veruje da neće pobediti bolest koja se proširila te je tako zamolila da se snime, veseli i raspoloženi, uz njenu numeru. Sav prihod ide njenom sinu. 

Pre nekoliko dana zbog ovog trenda na Tiktoku njena hit našao se i na Bilbordovoj listi.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".