Синоћ је одржана премијера филма "Дуле Савић, а у Лондону мук".

Поред његове породице која је увек ту, подршку су дали и пријатељи. Међу њима су били и адвокат Тома Фила, са супругом Весном.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Ово је јединствена прилика да их видимо заједно, будући да то није тако често, иако се јако воле и у складном су браку. Весна никада није волела да своју приватност дели у медијима.

Они нису крили срећу, а осмех нису скидали са лица, ни током фотографисања, а ни касније.

Верујемо да сви знате ову изјаву чувеног адвоката.

- Ја сам често на путу, па ми жена остаје сама код куће. Држим пиштољ поред врата и рекао сам јој: 'Ако неко уђе, пуцај и не питај зашто је ушао. Лакше ћу да те извадим из затвора него са гробља - рекао је пре пар година адвокат, а и дан данас је њихова љубав јака.

Подсетимо, Тома и Весна венчали су се 1972. у Саборној цркви, а на овој церемонији је присуствовао патријарх Герман док их је венчао владика Василије Жички.

Фото: АТА имагес

 

 

Они немају биолошку децу, а једном приликом је Тома открио зашто нису усвојили дете.

- Весна је размишљала о усвајању. Ја сам јој рекао да она одлучи о томе. А онда сам у међувремену разговарао сам тада два најпознатија гинеколога. Обојица нису имали деце, и они су ме саветовали да одустанемо од усвајања.

- Молим вас господине Фила да то не радите. Ви ћете бити разочарани. Посебно ваша супруга Весна. Ви бисте тражили пдсвесно од тог детета да буде исто оно што сте ви и ваша супруга, рекао ми је један од њих - испричао је Фила.

Фото: М. Анђела

 

 

- Моја мајка нам је говорила да ако нам Бог није дао децу да не покушавамо на силу. Весна је једном била трудна, али се десио онда спонтани побачај. И никад више није затруднела. Ево то вам је истина, први пут говорим о томе - рекао је Фила својевремено за ТВ Хаппy.

Весна је иначе јако успешна жена, која је сада у заслужној пензији.

КРАТКА БИОГРАФИЈА

- Била је најпознатији директор једне београдске основне школе

- У пензију отишла са места помоц́ника министра просвете

- Одликована са два француска ордена за допринос неговању француске културе и језика

- Аутор 24 комплета уџбеника за француски језик

- Супруга Томе Филе

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: