Новинарка је летос поделила слике са одмора, и у видеу који је објавила на друштвеним мрежама, присетила се легендарног Моме Капора.

- У таверни Ватса Спиагиа са погледом на увалу, Момо Капор је волео да пише. Када је отишао на небо добио је улицу Моме Капора на Кефалонији, таблу исписану ћирилицом изнад стола за којим је волео да пише и мозаик. Попиле флашу белог и уживале у храни и музици баш како нас је у својим романима Капор учио да славимо живот - написала је Весна летос поред видеа у којем се види како ужива са пријатељицом на мору.

Весна је одушевила све своје пратиоце сликама у бикинију са мора, који је истакао све њене облине и открио колико је водитељка згодна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

"Тело јој је за десетку", "Ова жена је пуна самопоуздања", "Права фигура пешчаног сата", "Бомба", "Свака част", "Брутално је згодна", били су само неки од коментара.

Подсетимо, многи су веровали да је Весна на РТС- у била третирана на прави начин, с обзиром на искуство и године проведене на Јавном сервису, она је сада открила другу страну. 

Фото: Инстаграм принтскрин/dedicvesna

 

- Ја сам имала 21 годину када сам ушла у Таковску 10, без игде икога, оно, са својим знањем, факултетом и почела од нуле. А онда, када сам тражила споразумни раскид уговора, ушла сам у канцеларију директора Бујошевићча, одмах је потписао и рекао ми:"Ма шта те боли, нашла си боље". Ја сам рекла: "Не, не схваташ. Није ту да ли сам ја нашла боље". То себи нисам још опростила, почело је да ми се тресе грло и мени се много плакало. Рекла сам:"Знаш Бујке, ја сам имала 21 кад сам дошла овде, а сада имам 53 и просто мислим да је све ово требало другачије и да сам ја овој кући више дала него што је ико од вас који дефинитивно, не само да унижавате РТС, него и отимате. И давали сте ми последњих 10 година новинарску плату". Мени нису признали статус аутора иако радим ауторску емисију. Отишла сам с платом 53.400 динара и он (Драган Бујошевић) је на то рекао: "Ма боли те...". И ја сам тако стварно отишла са РТС-а и плакала сам као киша - казала је Весна Дедић у подкасту "Балканрулес".

БОНУС ВИДЕО: