Novinarka je letos podelila slike sa odmora, i u videu koji je objavila na društvenim mrežama, prisetila se legendarnog Mome Kapora.

- U taverni Vatsa Spiagia sa pogledom na uvalu, Momo Kapor je voleo da piše. Kada je otišao na nebo dobio je ulicu Mome Kapora na Kefaloniji, tablu ispisanu ćirilicom iznad stola za kojim je voleo da piše i mozaik. Popile flašu belog i uživale u hrani i muzici baš kako nas je u svojim romanima Kapor učio da slavimo život - napisala je Vesna letos pored videa u kojem se vidi kako uživa sa prijateljicom na moru.

Vesna je oduševila sve svoje pratioce slikama u bikiniju sa mora, koji je istakao sve njene obline i otkrio koliko je voditeljka zgodna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

"Telo joj je za desetku", "Ova žena je puna samopouzdanja", "Prava figura peščanog sata", "Bomba", "Svaka čast", "Brutalno je zgodna", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, mnogi su verovali da je Vesna na RTS- u bila tretirana na pravi način, s obzirom na iskustvo i godine provedene na Javnom servisu, ona je sada otkrila drugu stranu. 

Foto: Instagram printskrin/dedicvesna

 

- Ja sam imala 21 godinu kada sam ušla u Takovsku 10, bez igde ikoga, ono, sa svojim znanjem, fakultetom i počela od nule. A onda, kada sam tražila sporazumni raskid ugovora, ušla sam u kancelariju direktora Bujoševićča, odmah je potpisao i rekao mi:"Ma šta te boli, našla si bolje". Ja sam rekla: "Ne, ne shvataš. Nije tu da li sam ja našla bolje". To sebi nisam još oprostila, počelo je da mi se trese grlo i meni se mnogo plakalo. Rekla sam:"Znaš Bujke, ja sam imala 21 kad sam došla ovde, a sada imam 53 i prosto mislim da je sve ovo trebalo drugačije i da sam ja ovoj kući više dala nego što je iko od vas koji definitivno, ne samo da unižavate RTS, nego i otimate. I davali ste mi poslednjih 10 godina novinarsku platu". Meni nisu priznali status autora iako radim autorsku emisiju. Otišla sam s platom 53.400 dinara i on (Dragan Bujošević) je na to rekao: "Ma boli te...". I ja sam tako stvarno otišla sa RTS-a i plakala sam kao kiša - kazala je Vesna Dedić u podkastu "Balkanrules".

BONUS VIDEO: